ANNONS
PersonuppgifterCookies

Ett dygn på Urban Deli

/

Igår efter ett intensivt (men sjukt kul) dygn i Stockholm, som jag ska berätta om i nästa inlägg, checkade jag in på Urban Delis hotell på Sveavägen som heter Hotel With. Jag bodde här i höstas också och älskar verkligen detta ställe. Det känns så hemtrevligt och somnar alltid så gott i deras sköna sängar. Detta hotell ligger alltså under Urban Delis restaurang, så det är under marken. Det är helt ljudisolerat och inga fönster. Då det blir knäpptyst och mörkt när man ska sova. Förresten, älskar ju marmorbadrummet…

Idag ringde klockan vid 7.45, då hoppade jag in i en dusch och gick sedan upp till Urban Delis magiska frukost. Alltså ser ni? Dom har verkligen allt du kan tänka dig. Jag, @Yayas och @joannafingal hade en mysig morgonstund. Sedan fick vi sällskap av @joannajohansson och @pdotter. Min lilla Elli blev jätte sjuk inatt. Tycker så synd om henne! Förresten, ni kan käka frukost här vilken dag i veckan som helst. Hur mysigt att göra med sina kompisar en helt vanlig torsdag i livet?

Sedan gick jag och Joanna bort till kontoret där vi har jobbat på hela förmiddagen. Jösses, mycket att ta tag i idag känner jag. Ska snart spela in en kampanjfilm, jag ska styla mitt hår. Spännande… Nej men först blir det att köpa med sig en liten sallad. Kram så hörs vi sedan!

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00