ANNONS
PersonuppgifterCookies

3 trender till våren

/

Ifrån Stylein (adlink) här!

I vår handlar det om att låta axlarna vara nakna – köp dig tröjor som denna ovan! Super fint, sensuellt och elegant. Du kan ha den både på dagen och på natten. Jag älskar att denna är i linne, kanske blir ett klick hem på den? Riktigt sugen.

Ifrån Filippa K (adlink) här!

Jag vet inte om det bara är jag men jag har fått en dille på ljusrosa! När jag såg denna kappa ifrån Filippa K så vill jag bara ha den. Tänk er när man är lite gyllenbrun, nyfönat hår & ljusa byxor = perfect combo!

Ifrån Busnel (adlink) här!

Fick en hel del frågor om min tröja jag la upp igår och just denna kommer ifrån Lindex, men dom har gjort en kopia av Busnels modell. Jag själv har en Busnel hemma också och jag älskar att ha den på våren! Det är lite mer som en tjock kofta än en jacka, perfekt när det börjar bli lite varmare i luften.

Den kostar ca 4000 kronor MEN jag tycker verkligen det är en värd investering till din basgarderob. Det är en sådan jacka du kommer att ha i hela ditt liv. Annars försök att hitta den på rean!

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00