ANNONS
PersonuppgifterCookies

Lunch with Nobe Aloe Vera

/

​I torsdag så åt vi lunch på Supper här i Stockholm där Daniel Paris hade styrt upp en härlig lunch med Nobe Aloe Vera. Daniel är verkligen världens härligaste människa så det var ett bra break under dagen. Tyvärr så var vi tvungna att gå efter förrätten men ibland så krockar det med tiderna. Det var kul så länge det varade helt enkelt, hehe =) De presenterade sin nya smak Melon som faktiskt var riktigt god. Tips, drick den iskall! 

Resten av den dagen gick i ett svep. Tillbaks till kontoret för jobb, sedan aw med hela avdelningen & musikquiz. Haha, jordens hets blev det men jag älskar ju sånt. Stack hem rätt tidigt för te och mys. Är verkligen helt slut i min kropp och själ efter denna vecka. Som att någon sugit ur mig all energi. Typiskt mig att gå ifrån 100% energi till 0. Jag har verkligen svårt att sätta stopp för mig själv ibland… Men det är så härligt ibland att bara tuta och köra utan att tänka på konsekvenserna.  

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00