ANNONS
PersonuppgifterCookies

Mot Stockholm

/

​Hallå jag saknar min lilla väska som blev snodd i somras… Den var så fin.

Vaknade upp av en massa pussar ifrån min käresta, kanske världens bästa sätt att vakna upp på. Igår hade vi livets härligaste kväll med god mat, rödvin och sällskapsspel. Vi kände oss vuxna sa vi högt, haha, men jag gillar det… Att vara lite vuxen alltså. Jag är ju en av dom till tillhör kategorin ”längtar tills jag är 5 år äldre”-hela tiden. Men jag känner mig faktiskt äldre än 21, det kanske beror på att alla jag jobbar med är äldre än mig. Inget mig emot, I like!

Nu sitter jag på tåget påväg till Stockholm för en veckas jobb & trevligheter. Eftersom jag är lite halvt sugen på att flytta dit inom snar framtid så ska det bli kul att testa på under en hel vecka. Denna gång ska jag bo själv i en lägenhet också, så får vara lite självständig. En vecka i Stockholm betyder också en vecka med min Klara! Jösses vad jag saknat den tösen. Nu ska jag skruva upp musiken i hörlurarna och njuta av att jag snart är framme i min favorit-stad. Kramar!

10

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00