ANNONS
PersonuppgifterCookies

Dinner time

/

Igår kväll gick vi ner till affären och bestämde oss för att äta tvårätters så vi handlade lite olika. Till förrätt blev det en italiensk charktallrik, så otroligt gott och lätt att göra. Slänga ihop lite olika skinkor, buffalo mozzarella & tomater. Jag grät en skvätt då vi inte hade hunnit gå till systemet och köpt rödvin, då hade kombon blivit helt perfekt. Vi fick nöjda oss med ramlösa och det var bra det också. <3 Till varmrätt så åt vi sötpotatis i ugn och en otroligt saftig bit kyckling.

Jag älskar verkligen att laga mat och äta den tillsammans med personen jag älskar. Tända en massa ljus, prata om livets olika ting och bara låta timmarna rulla iväg. Helt plötsligt kollade vi klockan så hade vi suttit där i flera timmar. Sedan myste vi ner oss i sängen och kollade film. Att spendera en lördagskväll sådär, i ett lugnt tempo, är verkligen guld värt. Idag har vi strosat runt i Lund, handlar lite, lagat köttbullar till lunch (ni såg det goda resultatet på min snap skogis95), vart ute på en lång promenad och nu lagar min käresta en sen middag till oss. Imorgon tar jag 7-tåget på morgonen tillbaks till Göteborg och jobb. Känns tråkigt för vi kommer inte att kunna ses på flera veckor nu, men bara att härda ut. Puss och kram!

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00