ANNONS
PersonuppgifterCookies

Fashion news in Copenhagen

/

Vi är i Köpenhamn i samarbete med Zalando för att trendspana och igår var vi bjudna till deras första modevisning någonsin. Vi välkomnades med drinkar, goodiebags och frontrow platser.

Deras konfrencier kom ut och berättade lite om upplägget. Att fyra olika stilar skulle presenteras under kvällen. Sport, 70-tal, less is more och goetic. Min favorit var definitivt less is more, stilfullt och elegant. Jag tänkte nu presentera mina favorit outfits ifrån varje stil! Förresten, hur läcker outfit har hon inte på sig? Älskar rött så ska allt köpa på mig ett par röda plagg nu till våren.

Jag älskar den avkapade tjocktröjan tillsammans med träningstights. Sedan stilen här nedan – lager på lager gäller även på joggingspåret! För det går att vara snygg till alla tillfällen. Detta var lite av sportstilen och vi ser mycket grått, grått kommer nog alltid att vara en favorit för mig.

70-talet är här igen. Vi ser matchande set och bohemiska byxor. Det som föll mig mest i smaken var alla utsvängda armar och bara axlar. Sensuellt och fint!

Min favorit var less is more. Jag älskar de välstrukna skjortorna, naturfärgerna och uppvika chinosen. Långärmade tröjor som går ner över händerna, sneakers och denim. Att känna sig fräsch, ren och hel går alltid hem hos mig. Jag älskar även alla mörkröda läppar, jag kör själv på det hela tiden! Det kan verkligen lyfta upp en hel look.

Kvinnligt, sexigt och power. Yes, denna stil älskade jag också. Stilettklackar, skinn byxor, oversized skjortor & blazers och spets. Behöver klackarna längst ner. Magiska.

Tack Zalando för två magiska dagar i Köpenhamn. Nu är jag fulladdad med inspiration och trender. Denna stad är verkligen helt i min smak. Snygga människor överallt, fina byggnader & ett grymt nattliv.

Idag är vi lite trötta efter en massa goda drinkar igår. Nu ska vi ut på stan och shoppa i våra nya kläder ifrån Zalando. Beställde hem en grymt fin kjol innan vi åkte, lovar att uppdatera med bilder. Xx

11

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00