ANNONS
PersonuppgifterCookies

Jag saknar dig vid mig varje natt

/

Just nu: Saknar honom här bredvid mig i sängen. Det känns så fruktansvärt tomt utan honom, när det har vart vi två hela helgen. Som tur är så får vi träffas igen redan på lördag. Att ha ett datum man ser varandra igen på är nyckeln i ett distansförhållande. För då ser man ljuset i tunneln, även fast det är jobbigt ibland.

Haft en bra kväll i alla fall. Efter jobbet fikade jag ett par timmar med min Klara. Sedan åkte jag hem, stekte pyttipanna (mindre härligt) då jag hade noll energi och dök sedan ner i soffan. Ibland är det okej att vara energilös I guess. Nu ska jag fortsätta läsa boken Vardagsmakt och sedan sova. Puss på er och sovgott!

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00