ANNONS
PersonuppgifterCookies

simple

/

​Älskar kombinationen av en grå college tröja, stora solisar och en skinnjacka slängd över axlarna. Hade inte tackat nej till lite vår och värme, så att outfits som den får användas snart igen! Som tur är så är vindarna milda idag i Göteborg och en kappa räcker att ta på sig, äntligen kan man skippa den där tjockaste vinterjackan som är allt annat än fashionable. Men helt ärligt, jag är hellre varm än snygg. Den hårda sanningen! Jag hatar verkligen att frysa och lider fruktansvärt när jag gör det, så det är för den enkla anledning. Hur är läget med er? Idag ska vi ha mycket möten hela dagen och ikväll ska jag svettas på mitt body pump pass som jag kör en gång i veckan på nordic wellness exclusive. Jag älskar det passet, grym ledare som verkligen peppar och gör så att man kör ALL in! Mer sånt tack. 

10

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00