ANNONS
PersonuppgifterCookies

Min nyårsafton

/

Min nyårsafton spenderades hemma hos Jonathan. Vi var 17 personer och några av killarna hade lagat maten innan (som var såå god). Här är jag & John! 🙂

Till förrätt åt vi löjromstoast. Till varmrätt serverades det oxfilé, risotto & rödvinssås. Mums! Efterrätt chokladfandant. Var såå mätt efter kan jag lova er!

Min bordsherre Jonathan som bjudit dit oss!

Härliga människor skålar in varmrätten med rödvin. Jag älskar stora middagar med mycket skratt och prat. Nyår är alltid något speciellt tycker jag, bra stämning!

Oscar var nyårsfin!

Jossan kom lagom till tolvslaget och skålade, bästa människan! Resten av kvällen dansade vi & kollade självklart på alla fyrverkerier på tolvslaget. Jag gick hemåt vid 3 snåret, trött som få. Tack för en fin kväll hörni!

Idag har vi tagit det lugnt och kollat på bion "En man som heter Ove". Ni måste se den! Nu sitter jag i en fotölj framför brasan och Harald bredvid mig. Mår så fruktansvärt bra när han är hemma hos mig, när vi får leva en vardag tillsammans. Snälla pausa tiden så att han inte åker tillbaks… <3

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00