ANNONS
PersonuppgifterCookies

ljuva tisdag

/

​Ljuva tisdag, spenderar just nu min tid i soffan med senaste Elle, mörk chocklad & min fina julklapp är tänd. Fick vänskapsknuten ifrån Svenskt Tenn av mina föräldrar, jag älskar den. De senaste två jularna har jag önskat mig mycket inredning och nu har jag en riktigt fin samling. En massa ljusstakar, porslin & textiler. Tidningen och chockladen är lite av innehållet som jag fick i denna månads Healthy Box. Älskar att få hem ett stort paket med nyttigt snacks och en färsk tidning. Ska nu skriva ett inlägg till er om vad jag gjorde imorse, jag var nämligen och gjorde en laserbehandling hos Jenny… SÅ spännande! Hörs snart. 

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00