ANNONS
PersonuppgifterCookies

black is always a good idea

/

Min look ifrån i fredags. Klädde mig med lager på lager and I like it. Svarta vida kostymbyxor, en klänning över & en stor scarf. Svart funkar ju alltid – oavsett vilket humör man är på. I fredagskväll stack jag iväg och hjälpte till på ett julbord, fick använda mina servitris-kunskaper igen. Har ju trotsallt säsongsjobbat på restaurang tre somrar i rad. Så lite kan man allt… Blev ganska danssugen efter så mötte upp Josefine och Gertrude, drack drinkar och kom i säng lite för sent. Resten av helgen har det bara mysts en massa med min pojkvän som är hemma över jul. Nu är det måndag men kort vecka och jag längtar såå tills julen. Åka till landet, koppla bort internet och bara umgås med familjen.

​Min klocka kommer ifrån Daniel Wellington och om ni uppger elin-skoglund så får ni 15% rabatt fram tills 15:e januari.  

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00