ANNONS
PersonuppgifterCookies

hjärtkramp, svimning och sjukhusbesök

/

​Hej på er gullisar! Jag har verkligen tusentals bilder att visa er ifrån helgen men tiden är knapp. 

Hade en väldigt känsloladdad dag igår. Upp tidigt, Social Media Party hela dagen och på kvällen var det gala. Efter middagen så svimmar jag och jag kommer verkligen inte ihåg någonting förutom att folk försökte få kontakt med mig. Det var väldigt läskigt för det hände på 1 sekund… Jag började må illa och sedan blir allt suddigt och Ellinor har berättat för mig att hon trodde jag fick ett epilepsianfall för jag skakade så mycket.

Ellinor åker sedan mig mig till sjukhuset då vårdguiden sa att jag inte skulle gå och lägga mig. Jag blev sedan kvar tills 7 på morgonen på akuten. Fick ett otroligt dåligt bemötande och låg verkligen på en brits i nästan 7 timmar. Fick inte ens vatten, ingen frågade hur jag mådde utan dom tog bara en massa hjärt och blodprover. Sedan sa dom ”återkommer snart med provsvar” så tog det minst 1-2 h tills dom kollade till en igen. Tanterna stod och skvallrade i receptionen och jag började gråta, ingen brydde sig ens.

Tur att jag hade min fina Ellinor vid mig, vänner som ställer upp i sådana situationer är guld. Känner mig så lyckligt lottad. När jag kom hem 8 på morgonen somnade jag och sov tills 1, nu är jag på tåget tillbaks till Göteborg. 

På senaste har jag haft väldigt mycket hjärtkramper så jag tänkte att detta hade någon koppling. Som det såg ut fick jag ett blodsockerfall men läkaren sa att det är min kropp som säger ifrån. Måste ta det mer lugnt… Men ska tillbaks till läkaren i Göteborg och fortsätta undersökningen. Förutom denna händelse hade jag en väldigt rolig dag igår och galan var magisk. Kommer uppdatera er med en massa kul nu! Kramar och ta hand om er. 

15

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00