ANNONS
PersonuppgifterCookies

that polo

/

New polo from Filippa K (you find it on Me & the Met), shirt from Zara, bag from Mulberry and iphonecase from Richmond & Finch.

Idag åkte nya favorit-polon på ifrån Filippa K. Som jag älskar den alltså, värmer skönt nu när vintern är här. Den är köpt på Me & the Met som har allt ifrån Ganni till Designers Remix.

Grymt, längtar tills deras mellandagsrea… Annars? Sitter på tåget påväg till Stockholm. Längtar tills vi rullar över bron och är framme, blir alltid lite glad i kroppen då. Älskar att komma till Stockholm, där blir jag så inspirationsfylld. När jag kommer fram tar jag en taxi till Klara, hon har lagat god middag och sedan blir det sleepover. Vi hörs imorgon, då ska Nouw-rummet fixas inför Social Media Party.

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00