ANNONS
PersonuppgifterCookies

blue wall

/

Shirt from HM and bag from Mulberry.

​I veckan har jag gjort nya naglar & fransar inför galan på lördag. Hanna använde sin nya nagelfärg som jag älskar, alltså verkligen älskar. Mörkrött känns stilrent och klassiskt. Jag är inte så mycket för det utstickande, vill ha något fräscht. Jag har börjat älska att ha fransar också, jag sminkar mig ju knappt och detta gör att det tar 3 minuter max för mig att sminka mig varje morgon. Ni hittar mer info om Hannas behandlingar här

Hur är läget annars med er? Jag började morgonen med att få håret fixat och nu sitter jag på kontoret. Imorgon åker jag till Stockholm så har en massa saker att fixa, därav den ganska dåliga uppdateringen. Kramar på er! 

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00