ANNONS
PersonuppgifterCookies

inspiration inför frukosten till oss lata

/

Är du som mig, fruktansvärt inspirationslös och inte alls hungrig på morgonen? Då borde du läsa detta inlägg…

Sanningen är den att innan jag började jobba med Miranda som är min PT, så hatade jag frukost. Har gjort det i hela mitt liv och aldrig förstått mig på människor som uppskattar frukost. På morgonen mår man ju illa, är stressad och bara tanken av mat får ju en att stupa. Miranda gav mig mitt kostschema och på morgonen skulle jag äta både gröt med topping (bär), keso eller kvarg, ägg och ett stort glas citronvatten. Jag tänkte att det här kommer ju aldrig gå.

Dom första 2-3 veckorna var tuffa, att gå från att dricka ett glas med yoghurt i farten på morgonen till detta. Men NU tokälskar jag frukost för jag har vant mig. Jag vaknar upp hungrig på morgonen och tycker det är gott!

Hur har detta ändrat min vardag då?

Frukost är det viktigaste målet på dagen för att det sätter igång ämnesomsättningen och fyller en med energi.

Om jag äter dåligt till frukost kan det verkligen sänka hela min dag nu för tiden. Min dag blir mycket mer kontrollerad matmässigt när jag äter en bra frukost. Inget småätande och blodsockersänkande humör!

Tips till frukost: Ägg, havregrynsgröt med banan + kanel, finncrisp med keso, keso och granola sockerfri, kvarg med bär och nötter, bananpannkakor (recept: 2 ägg och 1 banan).

Det är inte svårt att få till en bra frukost snabbt. Det krävs bara rätt inställning =) Om ni vill få ett helt kostschema av Miranda så klickar ni er in här (länk). Jag älskar mitt kostschema. Jag äter mycket mat, men rätt mat! Svält-dieter är riktigt ute och som jag berättat innan har jag inte PT för att tappa i vikt, utan för att hitta en livsstil som funkar för mig! Allt annat får bara vara en bonus. Jag vill må BRA och det gör jag när jag äter rätt och tränar rätt.

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00