ANNONS
PersonuppgifterCookies

Todays look

/

Coat from Gant here / Pants from Massimo Dutti / Shoes from skopunkten here / necklace from Jane Koenig here / sweater from Zara and bag from Mulberry.

Dagens look fick idag bli väldigt grå, men jag gillar det. Bara man matchar med olika nyanser så att allt inte smälter isamman! Håret är slarvigt uppsatt i en toffs och kylan ute gör att man knappt vill vistas utomhus. Idag har jag även på mig mitt nya halsband ifrån Jane Koenig, det är ifrån deras nya kollektion med stjärntecken. Eftersom jag älskar horoskop osv så passade detta mig helt perfekt. Länk till halsbandet hittat ni i beskrivningen!

I helgen köpte jag även ett par nya skor som jag MÅSTE tipsa er om. Jag har letat som en galning efter dom perfekta vardagsklackarna, provat skor för flera flera tusen kronor då jag ville ha ett par i kvalité men inga har passat mig bra. Nästan så att jag gav upp…. Till jag på Emporia i helgen gick in på skopunkten och hittade dessa för 299 kr, dom sitter som en smäck, är jätte sköna och kostade bara 299 kr. Lägeseden jag köpte ett sådant kap! Dags att packa ihop och åka hem, vart en lång dag. Kramar!

12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00