ANNONS
PersonuppgifterCookies

coffe, work and friday

/

Idag tassade jag upp och gjorde en frukost till mig och Harald när han sov. Så mysigt att sätta på nyhetsmorgon, tända ljus och koka kaffe. Nu sitter jag med datorn framför mig och jobbar. Det är rolig planering nu inför Social Media Party, det kommer bli en grym helg. Nouw ska som sagt ha sitt egna lilla rum där och nu sitter jag och försöker komma på lite hur vi ska ha det där inne.

Annars? Igår när jag kom fram till Lund lagade vi en god middag och sedan sprang vi bort till bion (sena, som alltid…) och kollade Hunger Games filmen. Den var riktigt bra men jag kom inte ihåg någonting ifrån filmen innan så tips: Kolla om den! Nu ska jag jobba undan det mesta innan jag och Harald planerar dagen. Vi hade tänkt åka till Emporia och shoppa, men det vågar man ju inte längre.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00