ANNONS
PersonuppgifterCookies

världens mysigaste säng

/

Var bara tvungen att fota och visa er min nya säng, i mitt nya rum. Jag kan nog erkänna att jag bor i den när jag är hemma. Att komma hem efter en lång dag på jobbet, ett tungt träningspass och sedan dyka ner här och kolla serier är verkligen det bästa som finns.

Sedan gör den även hela mitt rum till det lilla extra då den är så stor och fin. Jag har prytt den med typ tusen kuddar, två täcken och Hamptons lakan som är så mjuka.

Letade ju som en galning efter en säng, som inte var allt för dyr då jag kanske inte bor hemma så länge till. Denna blev helt perfekt och jag beställde den faktiskt ifrån en internetsida, Inred.se. Var lite nojig först att den skulle vara obekväm osv men det var snabb leverans och den är verkligen skön. Tummen upp helt klart! Min är i storlek 160.

Här kan ni kika in den lite närmre. Det bästa av allt är att det är en kampanj på den nu så istället för att kosta 22 500 kr kostar den nu 6795 kr, galet pris för en 160 säng i den kvalitén. Dvs över 15 000 kr billigare är den just nu.

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00