ANNONS
PersonuppgifterCookies

Social Media Party

/

Godmorgon på er hjärtan! Hoppas att ni mår bra och har lika bra feeling som jag har denna förmiddag. Solen lyser lite (halvt), jag har körde ett gympass imorse och har nu precis haft ett inspirerande möte. Ska jag berätta vad det handlade om? Då ska ni läsa detta nedan.

Den 5:e december kommer Sveriges största event inom sociala medier att äga rum i Stockholm under en hel dag. Där kommer Sveriges största medie-profiler att samlas och det kommer live-poddas (måndagspepp och Blondinbellas bland annat), bloggportaler kommer att ha egna rum där det kommer att hända happenings och en massa annat kul. Det kommer att bli en dag FYLLD utav inspirerande möten och karriärstips! Jag hoppas att ni kommer och hänger med oss där? Här kan du läsa mer om biljettsläpp, om schemat samt vilka som kommer att vara på plats.

Jag är SÅ taggad! Puss

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00