ANNONS
PersonuppgifterCookies

rosor i en klong vas

/

När jag kom hem igår så låg en bukett med blommor utanför min dörr, det var min kille som skickat mig en bukett med rosor. Jag blev verkligen tårögd för jag älskar att få blommor. Det är inte själva grejen att bara få blommor utan att han har lagt tid och energi på att ge mig dom. Gå in i blomsterbutiken (eller via internet) och välja ut en bukett han tror jag gillar. Varför? För att göra mig glad för att han vet att jag älskar blommor. Det värmer i mitt hjärta. Det är så omtänksamt!

Det andra härliga med min bukett var att jag äntligen kunde placera den i min nya Klong vas, som jag älskar så otroligt mycket. Blommorna ser så levande ut i denna istället för att vara ”instängda” i en avlång vas. Man kan även klippa av dom kortare men jag tyckte detta var lite härligt. Till detta har jag tänt mitt nya Voluspa ljus som doftar himmelskt gott. Vasen och ljuset kommer ifrån Presenten.se där du kan hitta otroligt mycket fina saker du kan ge bort till någon du tycker lite extra mycket om. Kanske till din pappa på farsdag? Servicen var otroligt bra också, den är personlig och man blir väldigt bra bemött. <3

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00