ANNONS
PersonuppgifterCookies

göteborgs bästa sallad

/

​Mums, min standardlunch nu för tiden. Det är en sallad ifrån Deli & Coffe här i Göteborg. Det finns så otroligt bra utbud med nyttiga och fräscha råvaror. Idag tog jag sallad, kyckling, quinoa, avokado, paprika, lök, tomat, gurka, fetaost, pesto & basilika dressing. Det var typ den godaste blandningen jag någonsin ätit. Men ett MÅSTE att ha i sin sallad här är fetaost, den är magisk. 

Hur är det med er annars? Jag startade denna morgon 06.30 med en timmes promenad, sedan jobbade jag hemifrån till lunch och åkte sedan till kontoret. Nu sitter jag här med Ellinor och fixar det sista inför Stockholm. Imorgon åker vi upp ett gäng ifrån Nouw till Stockholm för att ha en grym helg tillsammans. Jag längtar! Puss. 

7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00