ANNONS
PersonuppgifterCookies

drunk in the morning

/

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

Lukas Graham är på riktigt min nya craving, älskar hans softa låtar. Man blir på bra humör av dom. Hur mår ni? Idag är jag riktigt utvilad och på bra humör. Eftersom att jag jobbar 4 dagar på kontoret i veckan så får jag helg idag. På fredagar brukar jag dock ta igen saker jag inte hunnit göra under veckan, så som att blogga ikapp/svara på privata mail och fota saker jag fått hem. Så det blir aldrig att jag är ledig ifrån allt. 

Vet ni vad jag är taggad på? JULTIDER! Blir glad i själen för har redan blivit inbjuden på roliga julbjudningar, väntar bara på inbjudan till ett julbord, hehe. December kommer verkligen att vara fullt ös, typ varje helg är fullbokad men sedan blir det lite ledigt också. Jag kommer inte att resa till något varmt land i jul utan istället åka skidor, det blir nog också mysigt. Får planera in en varmare resa i vår istället =)

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00