ANNONS
PersonuppgifterCookies

my new hair

/

I fredags var jag hos Ida igen och gjorde mitt hår. Hon blekte det (som hon alltid gör), la i en nyansering och sedan klippte. Jag får ganska snabbt utväxt nu då jag egentligen inte har såhär ljust hår, men det är det värt (gör ju bara att jag få gå till frisören och lyxa till det oftare)… Jag älskar mitt korta blonda hår. Bilden kanske är lite missvisande men mitt hår är väldigt kallt just nu och askigt, jag älskar det. Jag har aldrig tidigare gått till en frisör som vart så bra på blont hår, det kanske därför hon är så fullbokat jämt hihi. Så om ni ska boka en tid hos henne får ni vara ute i god tid. Jag tycker det är jätte snyggt att fortsätta vara blond nu på hösten, varför ska man bli mörkare i håret bara för att det är vintertider?

Vill du också boka tid hos Ida? Ring henne och fråga om priser/tips/råd/boka tid på: 076-171 99 10
Ida sitter på Salong Linné i Göteborg och är verkligen världens härligaste!

7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00