ANNONS
PersonuppgifterCookies

hawaii och resande

/

Mitt drömresemål just nu är Hawaii, eller det har vart det en lång tid men det har triggats igång igen efter att jag sett Janni Delers bilder därifrån. Vill åka nu!Måste börja planera en resa som jag kan åka på snart. Min bästavän åker och backpackar på torsdag, hon startar i Bali och blev typ tårögd när jag berättade alla mina tips. Kan knappt förstå att jag själv gjort världens bästa resa, alla borde backpacka. Jag trodde inte heller det skulle vara något för mig då jag är hypokondrisk, rädd för smuts och gillar att vara fin hela tiden. Men gud vad anpassningsbar människan är, jag älskade att lätta på alla mina gränser och ta dagen som den kommer.

Godmorgon tisdag – började morgonen med en kaffe på balkongen med solen i mitt ansikte. Detta väder är
det bästa. Krispigt i luften, varm sol och vindstilla. Idag efter jobbet ska jag till Hanna som ska fixa mina ögonfransar, äntligen ska dem få bli långa och fina igen. Det ska bli så härligt att få bli ompysslad i några timmar <3

Vi hörs senare, ska fota en outfit senare bland höstlöven. Puss!

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00