ANNONS
PersonuppgifterCookies

nude nails

/

Igår blev det en sväng förbi mysigaste lilla kiosken vid mitt jobb. Går alltid förbi där ett par gånger i veckan för att kolla på tidningar, köpa någon dricka eller mellanmål. Hur mysigt att ha det uppradat med en massa tidningar såhär, bland färska blommor och ljus? Men nu till saken: Kolla in mina nya naglar. Jag älskar verkligen längden och formen på de nu och det känns härligt att ha en naturell färg. Hösten är ju trots allt här och då vill jag undvika färg och något ”dramatiskt”. Jag har gjort de hos Hanna (nailartbyhannaab), som vanligt, som sitter på Salong Linné. Hon är verkligen en fantastiskt duktig tjej som har kommit så långt i redan ung ålder (hon är 22 år). När jag började gå hos henne var hon ny i branschen och nu ett år senare är hon fullbokad i princip hela tiden och det förstår jag verkligen, för hon är grym på det hon gör. Om ni ska göra naglarna i Göteborg, gör dem hos henne. Här hittar ni mer info, här bokar ni tid.

Godmorgon förresten, har precis ätit en lång frukost och ska nu ta pendeltåget till Malmö nu för att gå på gymmet. Ska bli skönt att köra ett pass och sedan komma hem och bara njuta resten av dagen. Här i Lund så lyser solen och det är lite kyligt i luften. Hörs senare, puss!

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00