ANNONS
PersonuppgifterCookies

soon weekend

/

​Morning morning, startar dagen med lite coat-inspo! Haha jag letar fortfarande runt efter den perfekta. Har ni några tips? Annars har min morgon inte vart 100 poäng. Missade bussen, fick sitta och vänta i 15 minuter på den nästa och kom sedan 30 minuter sent till jobbet. Sådant kan verkligen förstöra ens morgon. Som tur är möttes jag av @pdotter  glada ansikte när jag kom till jobbet så nu mår jag faktiskt väldigt bra. Har dock den sjukaste träningsvärken i magen efter gårdagens magpass, men det är härligt. Idag ska jag och Ellinor gå till Nordic Wellness Exclusive och köra ett pass då vi båda har kort där nu. Äntligen har jag fått mig en träningskompis! 

Imorgon åker jag äntligen till Lund för en långhelg hos min kille. Vi ska mysa, festa på lördagen och sedan fira hans födelsedag på söndag. Det kommer bli en magisk helg och jag känner i hela min kropp att jag behöver hans närhet NU.  

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00