ANNONS
PersonuppgifterCookies

traveling

/

3 bilder ifrån en härligare semester i somras, befann mig i Nerja! Jag har rest så otroligt mycket detta år, jag har rest i 7 länder och det är över 3 månader kvar på året… Känner mig faktiskt väldigt lyckligt lottad som har möjligheten till att göra så himla mycket roligt. Jag har dock redan börjat planera lite fler resor som ska bli av innan året är slut. Förmodligen blir det London, Paris och sedan till något varmt land i vinter. Kanske Dubai, Thailand eller Filippinerna? Det sistnämnda pushar jag väldigt mycket för hemma men dom andra tycker det är för lång flygresa, haha. 

Nu har jag precis skrivit en ”to do list” som jag ska avklara denna dag på jobbet. Har ganska mycket som jag ligger efter med känns det som, efter 2 dagar med möten, så ska sätta igång nu! Kram. 

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00