ANNONS
PersonuppgifterCookies

Tre Sverige tar musiken till nya platser

/

Nu lanserar operatören Tre Stage 3, en mobil musikscen för att uppleva musik – live och digitalt – tillsammans med andra. Tanken är att Stage 3 ska ta musiken till nya platser, på publikens och artisternas villkor. Fans och musikintresserade får chansen att följa Måns Zelmerlöw, Sabina Ddumba och ytterligare en, än så länge hemlig, artist till olika platser i Sverige. Via artisternas sociala medier och stage3.se kan publiken påverka hur innehåll och livespelningar tar form. Visst låter det härligt?

I onsdags dök Måns Zelmerlöw oväntat upp på Lilla Torg i Malmö. Samtidigt, i Stockholm, intog Sabina Ddumba oannonserat Götgatsbacken. De bägge spontankonserterna visar hur musik numera kan upplevas och delas var som helst, när som helst, med vem som helst. Kolla in filmen för att se mer!

Inlägg i samarbete med Stage 3.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00