ANNONS
PersonuppgifterCookies

makeup

/

Lite resultat ifrån min städning på rummet häromdagen, min sminkhörna. När jag kom till finalen av L’oreal Paris Trendsetter tävling i höstas vann jag ju en hel sminkväska med smink, samt den där resväskan man kunde fälla upp. Den stod där fint på mitt skrivbord ett tag men tillslut fick jag nog, mitt rum ska vara stilrent och tyvärr förstörde den looken lite på det hela. Nu står den på vinden och väntar på att jag flyttar hemifrån till en walk-in-closet… Där kommer den att vara fin. Jag hade ju alldeles för mycket smink också (det går att ha det…) så jag har nu bara framme det jag oftast använder. Det behöver inte ligga framme 30 ögonskuggor, haha… Jag använder ju bara lite puder och maskara till vardags (naturellt är finast) men detta fick ligga framme. Köpte även en liten marmor-ljuslykta igår också för 199 kr på Chili. Min sminkförvaring är köpt på Jysk för en billig peng.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00