ANNONS
PersonuppgifterCookies

mående

/

Ett härligt beroende
Min favoritsyssla i världen just nu är verkligen att kolla flyg och hotell till olika platser i världen. Fiji, Hawaii, Grekland, Miami osv osv. Jag kan inte sluta, det är verkligen som ett beroende. Om jag hade haft alla pengar som behövdes hade jag inte tvekat på att sticka imorgon =) Jag drömmer verkligen om Fiji & Hawaii just nu så ska försöka planera så att jag kan åka dit nästa år på något sätt. Läsa någon språkkurs kanske och leva livet i ett par månader!

Något som gör mig glad
Jag tänkte på det igår, något som gör mig glad och det är alla träd som blommat ut här i Göteborg. Jag åkte spårvagn emellan en massa körsbärdsträd och det kändes som att jag medverkade i filmen Känn Ingen Sorg. Göteborg har äntligen fått tillbaks sin livsglöd. Det charmig i staden har äntligen kommit tillbaks <3

Favoritprogram på tv
Livets tvprogram måste ju ändå vara Parneviks. Jag tycker verkligen familjen är så jävla härlig att jag smäller av. När jag får en egen familj kommer mitt mål vara att få ett kärleksfullt hem. Det ska kramas, skrattas och gråtas. Programmet har gått hem hos alla, det är jag övertygad om. Varför skulle det inte? Det är äkta och så sjukt underhållande.

Thailand, den dagen var underbar.

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00