ANNONS
PersonuppgifterCookies

Gili Air

/

In my bikini from Triangl.com

Idag besökte vi ön Gili Air, den är utsedd till att ha en av världens vackraste stränder. Visst var det underbart men efter att ha sett paradisstränder ifrån himlen var denna faktiskt inte mycket att hänga i granen.

Annars? Jag var ute och sprang förut och jag inte tränat alls mycket på denna resa. Det sköts lyckorus i min kropp för jag älskar ju egentligen att röra på mig, men det är svårt att ha någon motivation till det på en backpackingresa tyvärr. Det var underbart i alla fall att springa längst strandpromenaden och se solnedgången vid min sida. Sedan körde jag lite styrka på altanen.

Vi har även lyckats med en utomhus bio ikväll och det kan nog vara det mysigaste i världen, med en stjärnklar himmel över sig.

Nu: Dags att hoppa i säng för imorgon ska vi upp och dyka bland hajar och sköldpaddor. Puss!

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00