ANNONS
PersonuppgifterCookies

my day in pics

/

Idag bar jag min fina silkesskjorta ifrån Filippa K. På bilden snö/regnar det och blåser. Därav mitt hår… Haha!

Grymma @joannafingal är här besök här denna vecka =) Hon är en peppande människa att jobba med!

När jag kom hem möttes jag utav en liten Ipad Air i brevlådan. Så skoj att få äga en och lätt kunna ha med sig till jobbet och när jag reser. Jag har vart ambassadör för EF och samlade ihop ett gäng poäng där i våras, vart fast besluten om att tjäna ihop till en språkresa (vart sjukt nära) men sedan rann det ut i sanden. Häromveckan kom jag på att jag har poäng där så tog ut de via en Ipad, alltid nått =)

Nu kan jag töntigt nog lägga ut en sådanhär bild, på hela ”apple familjen”.

Har börjat få lite ont i halsen så ikväll blir det bara att dejta denna härliga säng. Kolla Sons of anarchy och äta popcorn! Imorgon händer det en massa kul på jobbet så ska vara utvilad och peppad. Puss puss!

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00