ANNONS
PersonuppgifterCookies

min blogg

/

När jag har köpt min nya kamera kommer jag verkligen vara SÅ aktiv här. Har en bild av hur jag vill att min blogg ska vara uppbyggd just nu. Mycket bilder ifrån min vardag, allt ifrån bilder på mina vänner, pojkvän, vad jag åt till middag och outfits. Sedan vill jag varva med inlägg om kärlek, jobbiga känslor i kroppen och även peppande inlägg om livet. När jag åker ut och reser så kommer jag att blogga mest med bilder, vilket blir en liten omväxling men det blir kul. Detta för att jag har väldigt svårt över att skriva med min Iphone. Dock ska jag få en Ipad nu och tänkte köpa ett tangentbord till den, som jag tar med på resan. Det blir nog helt perfekt!

Jag är så taggad över att ha en klar bild på hur min blogg ska vara. Fokus resten av året (efter min resa) vill jag ska vara på min blogg och mitt jobb. Men självklart vill jag uppdatera så mycket som det bara går ifrån min resa. Hoppas att ni vill följa min resa och växa som person med mig. Nytt år och nya tag. <3

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00