ANNONS
PersonuppgifterCookies

ny väska

/

Jag får ofta frågor om jag skulle kunna tipsa om snygga väskor för en billigare peng. Det är svårt att tipsa om det då märkesväskor är de mesta som det skrivs om, så man vet inte vart de snygga billigare finns. Men vet ni vad? En väska behöver inte vara jätte dyr för att vara fin – Det gäller bara att hitta Väskan. Jag tror faktiskt att jag har gjort det. Den är väldigt rymlig men inte klumpig. Den är rejäl och i skinn. Man känner att detta är en väska med bra kvalité och den är super om du ska ha med datorn, skolböcker eller liknande. Sedan kostar den inte alls mycket utan ca 500 kr.

Den finns på Carriealong som för övrigt har en massa olika väskor. Denna väska hittar du HÄR men är för tillfället slut men det finns en liknande HÄR. Så en perfekt julklapp att antingen önska sig eller att ge bort. 

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00