ANNONS
PersonuppgifterCookies

telefonstrul

/

Sneakpeak på en outfit som ni får se senare idag.

Samtalen tar aldrig slut när man ska ringas vid med Tele2 och Comviq. Så trött på det där nu och förstår helt ärligt inte hur de kan ta flera timmar att flytta ett nummer och komma fram till lösningar. Ibland har de sagt att tyvärr så går det inte att lösa och precis när vi lagt på har jag själv kommit på en lösning själv på problemet. Ehm? What? Så jag måste ringa upp igen som tar 20 min i telefonkö och säger mitt förslag och de bara ”självklart så kan man göra”. Idag exempelvis: Hon kollade upp något under en längre tid & sa ”jag har en lösning”. Och så sågade jag den direkt för det hade inte funkat, och då förstod hon att det inte skulle gå. Orkar inte att jag är smartare än de utbildade… Haha. Vill bara ha min nya telefon och mitt nummer över dit så jag slipper detta =)

Annars?

Det är onsdag och snart helg. Jag är glad över det då min helg kommer bli helt magisk.

Min kille kommer hem och vi har inte setts på 2 veckor, känns bra att vi ska ses nu. Har vart lite bortskämd med att synas ofta men tyvärr går det inte alltid ihop.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00