ANNONS
PersonuppgifterCookies

monday

/

Godmorgon mina hjärtan, eller för de flesta är de väl närmre lunch än morgon =) Måndagen i ära lockade jag in mina toppar lite. Jag har börjat få in ”knycket” nu så jag kanske kan visa er en liten video på hur jag gör? Det tar typ 5 minuter och ger ett lyft på hela ens look. Så bra. Denna måndag ska jag jobba och ikväll blir det att övningsköra och plugga. Rätt så standard nu för tiden…

Igårkväll var jag iväg och tränade och på kvällen började jag kolla Homeland igen. Är på säsong 3 så ska bli härligt att komma ikapp lite. Längtar tills torsdag också. Och helg, för då ska jag träffa min pojkis. Men nu tar vi en sak i taget: Måndag och nya tag. Denna vecka kommer bli grym!

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00