ANNONS
PersonuppgifterCookies

en rolig dag

/

Godmorgon på er, fredag idag och jag kommer ihåg lyckan man kände över denna dag när man gick i skolan. Nu känner jag faktiskt ingenting, inte idag i alla fall. Jag sitter faktiskt på jobbet just nu och ska jobba fram tills lunch. Efter det ska jag träffa Johanna och äta lunch. Det ska bli så mysigt då vi inte hängt sedan i somras, vi är ”sommarvänner” då vi bor på samma landställe och har hängt varje sommar sedan jag vet inte hur små vi var. Men det är kul att ses när det inte är sommar också =)

Ikväll ska jag ut med lite vänner och ha det kul. Tjuvjakt besöker Park Lane och det får man inte missa. Älskar det music! Men vi hörs sedan. Xoxo.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00