ANNONS
PersonuppgifterCookies

lördagskväll

/

Denna lördag startade med min pojkvän. Vi tog sovmorgon idag också, så otroligt skönt… Igårkväll var vi bara hemma och åt en lång, god middag med min familj. Våra helg-middagar brukar sträcka sig i flera timmar ibland, till exempel igår. Jag älskar det. Jag förstår inte hur vi kan ha så mycket att prata om, men det är härligt. Jag älskar familjemiddagar. ​

Sedan åkte killen hem och jag åkte ut och övningskörde med mamma. Det är henne jag alltid kör med, jag tycker det är skönt att ha samma handledare. Vi åkte runt i stan och jag har kontroll över alla situationer nu (nästan) så det känns tryggt. Snart hoppas jag på att få boka in uppkörning och sådär… Det är ett tag kvar men hade vart skönt att ha ett datum. Och behöver lägga massor av timmar på teorin också – Det har inte blivit prioriterat, måste bli ändring på det.

Men nu har jag hjälpt min syster att fixa med en lek till hennes tjejmiddag. Jag har blivit utskickat ur huset så ska på bio med killen och förhoppningsvis möta upp lite vänner på stan efteråt. Puss på er! 

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00