ANNONS
PersonuppgifterCookies

middag på toso

/

Mina två chefer – Magnus & Kenneth.

Vi startade middagen med en flaska champagne. / På Toso beställer man in flera smårätter och råbiffen var en av favoriterna.

Chokladfondant till efterrätt, det finns alltid lite extra plats åt en efterrätt som denna.Ett glas rött till det.

De gör otroligt goda drinkar här och självklart var vi tvungna att testa på det.

Magnus beställde in en vattenmelon drink som jag ska köpa nästa gång, den var grym. De andra var en variant av en mojito nästan, super god den med.

Vilken kväll igår. Vi åt en jobbmiddag på restaurangen Toso i Göteborg. Det var lika gott som jag hade hoppat på och fick nästan rysningar så gott det var. Man beställer in flertal asiatiska smårätter som man delar på. Det är väldigt spännande då man får prova på en massa olika rätter. Det känns som att vi provade på allihop – Jag älskade hummer dumplingsen och råbiffen. Men det är svårt att plocka ut favoriter då allt var så gott… Men jag tipsar er verkligen om att besöka denna restaurang då det är något unikt. Cool inredning, fantastisk mat, bra service och stämningen är härlig helt enkelt. Sedan måste jag ha ett av de bättre jobben =) Har så kul med mina kollegor också.

Kram!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00