ANNONS
PersonuppgifterCookies

fredagskväll

/

Efter jobbet mötte jag upp min kära vän Klara. Vi tog igen ett par dagar isär över ett glas vin. Att det kan vara så gott, och trevligt, det överraskar mig varje gång. Tänk att vi två ska ut och resa i världen tillsammans =) Vad vi kommer ha det roligt.

Vad vi kommer skapa minnen för livet. Efter det glaset sprang vi iväg till Inspo’s pop up store men var tvungen att gå lika snabbt. Sprang ifrån Vasa, till jobbet för att hämta resväskan och sedan sprang jag vidare till centralen för att hinna tåget. Och så var tåget 40 min sent. Såklart. 

Nu sitter jag här med killen i alla fall och jag längtar tills vi är framme. Är så himla hungrig… Men imorgon sticker vi till Köpenhamn. Gud så mysigt det ska bli! Ha en fin kväll. 

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00