ANNONS
PersonuppgifterCookies

kvällssysslor

/

Sneakpeak outfit ifrån igår

När man har en blogg så är man verkligen aldrig ”ledig”, haha, men jag tycker ju det är så himla roligt så I don’t mind. Det jag gör hela tiden är  rensa mail och nu jobbar med L’oreal trendsetter filmen… Det går sådär med den. Jag är alldeles för petig och börjar få ångest och vill spela in en ny. Men samtidigt orkar jag inte, för det tar lång tid att spela in och klippa. 

Sedan har jag redigerat outfit bilder också, samt deltagit i en tävling där jag kan vinna en dator. Jag har skrivit ett inlägg om hur det är att bo i Göteborg. Klicka HÄR för att läsa inlägget och rösta på mig. Hade vart så himla gulligt av er! 

Annars var jag på gymmet efter jobbet och efter 45 minuters träning vad jag SÅ inne i flåset och mitt uppe i min träning, jag hade 15 minuter kvar att träna – Då ringer brandalarmet. Jahapp, någon slags testövning. Sådan jävla skit helt ärligt, åkte hem efter att ha stått utanför i 15 minuter i kylan med ett gäng träningsmänniskor – i hopp om att få börja träna igen. Men då vart man ju redan kall och arg så jag åkte hem. 45 minuter blev det i alla fall. Nu inväntas PH, så mysigt. Kram på er! 

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00