ANNONS
PersonuppgifterCookies

att det ska vara så svårt

/

Bild lånad ifrån Åhlens

Att det ska vara så svårt att hitta saker när man väl är ute och letar. Jag kom hem med noll saker, fast jag och mamma var ute i 2-3 timmar och letade. Det jag söker är sminkförvaring som ifrån Muji på Åhlens. Men jag tycker det är lite väl dyrt så jag har kollat runt på lite andra sidor nu när jag kom hem. Tror jag hittat något jag gillar, men visar er när jag väl köpt det. För jag har börjat få panik på när allt mitt smink är huller om buller. Speciellt nu när jag har så mycket hemma i och med den stora goodiebagen jag fick ifrån Loréal Paris i samband med tävlingen. Sedan letade jag efter en spegel men det hittade jag inte heller.

Får leta vidare i veckan helt enkelt. Sååå, vad ska man göra av kommande vecka nu då? Jag hoppas på en aning bättre väder men tyvärr är ju det inget jag styr över. Men jag längtar tills jobbet imorgon så jag kommer ur detta hus. Legat inne sedan i torsdags och är redo för att möta världen igen. Haha! 

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00