ANNONS
PersonuppgifterCookies

för att få bort söndagsångesten

/

Söndagskväll, killen bredvid mig & tacos till middag. Detta får min söndagsångest att flyga iväg. Ha mina nära och kära vid mig och bara ha det härligt. Denna söndagsångest flyger alltid på mig runt ett tiden på söndagen men för att den ska försvinna behöver jag bearbete den. Vad har jag ens ångest över? Idag handlade det om att jag inte pluggat teori bland annat. Så då gjorde jag det. 

Man måste få den där jobbiga känslan att försvinna och det får man genom att faktiskt bearbeta. Finns det något som tynger ner mig? Mycket plugg? Att jag skjutit upp saker? Tills nästa söndag: Få saker gjorda och se söndagen som en vilodag. 

Nu ska jag pussa på killen, imorgon åker han iväg till Lund igen… Kram!

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00