ANNONS
PersonuppgifterCookies

truth

/

Sanningar om mig

Jag måste ställa klockan på helger också. Det är för att annars kan jag sova bort hela dagen. Förra helgen ställde jag aldrig klockan och då vaknade jag upp klockan 2 på dagen. Värsta ångesten av att hela dagen är som bortblåst. 

Jag sjunger hela tiden när jag är hemma. Tror alla i min familj är lite trötta på det. För min stämma är väl inte den bästa. 

Jag är så skoltrött och kommer troligtvis inte att börja plugga igenom förens om 2 år. Känner NOLL stress över det. Kanske läser jag någon distanskurs nästa år, men får se hur det blir med det. 

Jag ska få glasögon – för er som missat det haha. 

Efter att jag börjat fixa naglarna har jag slutat bita på dem. Och nu har jag mina drömnaglar. Tipsar alla nagelbitare om att börja gå till en salong. Fina naglar kan göra så hela jag känns fin. 

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00