ANNONS
PersonuppgifterCookies

bokat

/

Some morning inspiration from WeHeartIt…

Godmorgon på er, nu har jag och min pojkvän äntligen bokat biljetter till Spanien. Så jäkla befriande, om exakt två veckor åker vi! Där hyr vi lägenhet och ska varje kväll laga middagar som ska serveras på balkongen med utsikt över havet. Vi ska tända ljus, dricka vin & prata om allt och inget. Vi kommer vakna till strålande sol och promenera till havet för att bara bada och koppla av. Jag ska få med honom till något shopping varuhus någondag och handla galet på Zara också. Sedan ska vi bara ha det så nice. Vara kära och leva livet. 

Känns väldigt bra att denna resa blev av ändå. Det sket ju sig där ett tag men vi tog tag i det, som tur va. På torsdag börjar vår Way Out West helg oxå. Mysigaste att få kvalitétstid med honom. <3 För övrigt, det är måndag idag och vi är ett gäng som ska till måndagsklubben på Mollösund. Det kommer nog bli jätte kul så längtar. Kram!

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00