ANNONS

Caos

/

Stefanos fina restaurang här i Marbella. Så vällagat och makalöst gott! Älskar att vara här…. Vi har 10 restauranger vi alltid går på .. detta har blivit en av dem. Trevligt och bra!!💫

Dinner at Caos.

Fredagsmys

/

Tänk att gör bara några år sedan så visste jag knappt vad fredagsmys va?? Det va något som andra pratade om men som jag aldrig fick uppleva. Jag minns så väl att jag avundades människor som var lediga. Det kändes som jag aldrig var det…. Fick alltid kompromissa med mina känslor och mitt dåliga samvete.Ta med mig barnen på alla arbeten och göra det bästa möjliga för dem i alla lägen. Hitta stunder på hotell och mysa på resande fot. Svårt men funkade oerhört bra och barnen gillade det. De fick se en massa och uppleva så otroligt mycket.

Idag njuter jag något oerhört av en fredag kväll m familj. Nu är det år andra hållet…😂 jag saknar min publik. Aldrig får man va riktigt glad. Skojar!!!!

Vegansk kladdkaka. Favorit i repris.

Dinner time!

Home sweet home!

Olyckan framme

/

Jag känner mig såå klumpig, så slarvigt gjort.

Jag köpte den här Msndarinen några dagar sedan och tänkte använda den för första gången ikväll.Skivar potatis på ett effektivt sätt. Man ställer tjockleken på skivorna. Har aldrig använt mig av en sådan förut.

Problemet var bara att jag fick inte till ”säkerhetsmanicken” undertill där man ställer tjockleken utan slet bort den och tänkte att den behövs nog inte. Ajdå. Tre skivor sedan var det min tumme som skivades av!

Anders fick trycka tillbaka min slicade tumme innan det var dags för utbildade att sy ihop den. Herregud var det blöder från fingrar. Och det gör larvigt ont. Föder hellre barn varje dag än detta. Och dessutom sprutor rätt in i köttet där det inte finns någon hud. Tur jag hade en hand till så jag kunde bita i den under tiden.

Jag besparar er närbilder. Barnen fick gå undan då de höll på att kräkas…

Ihoptejpad.

Ihopsydd och något trött 4 tim senare….

Nydiskad. Men kommer åka i soptunnan….

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00