ANNONS

Tsatsiki

/

Tzatsiki

  • 1 stgurka
  • 2 dlgrekisk yoghurt
  • 2-4klyfta(or)vitlök
  • 3 mskolivolja
  • salt och peppar

Skala och kärna ur gurkan: Dela gurkan på längden och repa bort kärnorna i mitten med hjälp av en tesked. Skiva gurkan tunt och blanda den med yoghurten i en skål.

Pressa i vitlöken och rör ner oljan och smaka av med salt och peppar.

Servera spetten på en bädd av skivade tomater, toppa med riven fetaost och tzatsiki ti

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00