ANNONS

Soldout

/

Lite ledsen att behöva skriva samtidigt som det är skitkul!!!!

Men kollektionen är så gott som slutsåld!!! På ett dygn???

Det finns några klänningar kvar i silver och Top o byxa i silverchiffong. Någon hatt. En el två oranga kjolar i enstaka storlek… allt annat är helt slutsålt! Kolla in LaVie

Otroligt! Tack!!! Så glad att ni gillar!!

Har precis fått veta att det har kommit in retur på en L och en XL i vitt och detsamma i orange……;))

Jag själv kommer bo i detta i sommar, även om inte ens jag hann få hela kollektionen…..🙈

Min nya kollektion

Med inspiration från mitt semesterparadis Marbella flirtar La Vie vår/sommar med flamencons förföriska sensualism kombinerat med det stilsäkert sobra och skandinaviska. Kollektionen speglar även årets Mello-äventyr där bara axlar, svepande silhuetter och ljuvliga juvelfärger adderar lite Still Young genom tidlösa plagg perfekta för sommaren. Poolkant, parkhäng, mysiga middagar. Från arbetstid till afterwork. Glöm inte glamouren och att livet alltid är en fest!

xo, Charlotte 🌸

Några klänningar finns kvar!!!

Några av dessa seten.

10

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00