ANNONS

Krupp

/

Igenkänningen är hög nu när Alvin fått krupp. Jag slungas 15 år tillbaka i tiden då Alessio fick RS viruset. Dessa små korvar som kippar efter andan. Nu har jag hängt ut genom fönstret, suttit upp i högläge om nätterna med Alvin i famnen…. burit, tröstat och själv blivit genomförkyld. Nu börjar det äntligen ge med sig. Vi drack oxå röd saft, av en slump faktiskt och har nu i efterhand löst att det är bra? Någon som vet varför?

Vi satt säkert en timme i på golvet i duschen första dagen med ånga… puh! Påfrestande. Men som sagt nu har det vänt. Otroligt skönt!

Minns att jag fick inhalator till Alessio. Varje gång han blev förkyld upp till typ 5 så hade han det trassligt med andningen, hoppas det inte blir så tungt för Alvin.

Något piggare idag….♥️

10

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00