ANNONS

Internationella kvinnodagen

/

Det är snart 18 år sedan jag blev mamma för första gången. Det är mitt livs bästa beslut. Det är det bästa som någonsin hänt mig och det viktigaste uppdraget jag har här. Det betyder allt. 🙏🏻 Men jag inser att det är det tuffaste jag någonsin fått sätta tänderna i. Att uppfostra 4 pojkar till att bli omtänksamma, fina, självgående kärleksfulla och generösa män. Det är viktigt! Att lära dem att respektera vår natur, vårt samhälles regler och att Alltid respektera och hylla kvinnan. Att förstå hur viktigt det är att vara inkännande och uppfatta när en kvinna säger Stopp el Nej! Idag hyllar vi kvinnor världen över, alla de som gått före oss och banat väg för det samhälle vi lever i idag. Vi har långt kvar men skam den som ger sig. Tillsammans kan vi förflytta berg och det börjar med förståelse för varandra. ♥️ #internationellakvinnodagen #pojkmamma #förentryggarevärld

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@laperrelli
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00